בשר אסאדו בברביקו
מצרכים:
- בשר אסאדו ( מספר 9 ) עם עצם
- רוטב ברביקיו "תמרה"
- דלורית חתוכה גס
אופן ההכנה:
- בתבנית מניחים את הדלורית ומעליה את הבשר.
- מתבלים ברוטב את הנתח ומזלפים מעט על דלורית.
- מניחים נייר אפייה על התבנית ועוטפים בנייר כסף פעמיים. חשוב מאד להדק את הקצוות של הנייר כסף בתבנית.
- מכניסים ךתנור שחומם מראש 140 מעלות למשך 30 דקות ולאחר מכן מנמיכים ל 110 מעלות למשך 3 שעות.
- מניחים בצד ל20 דקות. לאחר מכן פותחים את הכיסוי.
- מגישים בצלחת מרכזית לצד תפו"א אפויים פרוסות מהדלורית ואת הבשר.